TAWARAN ISTIMEWA, DAPATKAN 17 VIDEO eLEARNING eSEMINARBMW, PELENGKAP BUKU BIJAK MERANCANG WANG!!!

 

SPECIAL OFFER!

Tekan butang “SAYA NAK ORDER ” untuk buat pembelian segera!

Harga Biasa, RM299. Harga Sekarang Hanya RM 50. (JIMAT Lebih 50%)

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Apa Yang Akan Anda Belajar Daripada SeminarBMW?

Ia asalnya adalah modul IQ+FQ=INFAQ yang dibangunkan sejak lebih 10 tahun lalu.

Daripada modul itu asalnya ialah pemahaman pengurusan kewangan-kewangan yang kemudiannya diupgrade kepada program Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW

Seminar ini sudah telahpun dihadiri oleh ribuan peserta dari seluruh negara.

Daripada siri-siri #SeminarBMW ia kini dirakam dalam bentuk video menjadi modul E-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW.

Dan untuk memastikan anda mendapat yang terbaik, saya berikan  hadiah tambahan istimewa sebagai bonus untuk anda sempena harga promosi pelancaran.

Anda akan dapat 17 rakaman video istimewa sebagai pelengkap tambahan yang bernilai RM1,649. Anda tak akan dapat di mana-mana rakaman ini. 

VIDEO 1 bermula dengan mindset kewangan yang menjadi asas dalam perancang kewangan. Semua orang mempunyai matlamat kewangan tapi tak semua orang ada mindset yang betul untuk mencapai matlamat tersebut.

VIDEO 2 memberi penerangan satu persatu gambaran kasar modul IQ+FQ=INFAQ ini. Ia disusun mengikut modul cashflow, nettworth, simpanan, perlindungan, pelaburan, penyucian dan pewarisan.

VIDEO 3 menyebut tentang modul pertama dan kedua INFAQ, iaitu CASHFLOW dan EXPENSES, yang menjadi asas kepada perancang kewangan.

VIDEO 4 masih dalam modul utama INFAQ, tentang contoh aliran tunai membeli kereta yang ramai terlepas pandang.

VIDEO 5 masih dalam perkara asas, berkaitan panduan aliran tunai membeli kereta. Beli kereta tak salah tapi ramai orang yang membeli kereta yang salah. Dari sini kita dapat tengok betapa dengan hanya membeli kereta yang betul dapat meningkatkan simpanan.

VIDEO 6 selepas selesai asas, kita masuk ke modul yang ketiga INFAQ iaitu SIMPANAN. Kenapa penting kita dahulu simpanan? Supaya mudah untuk ke modul seterusnya ialatu PERLINDUNGAN dan PELABURAN.

VIDEO 7 berkenaan modul 4: PERLINDUNGAN. Ia penting untuk melindungi aliran tunai, aset, simpanan dan memastikan hutang juga terjamin dilangsaikan. Dalam video ini diberikan sample kiraan untuk INCOME PROTECTION.

VIDEO 8 masih berkenaan PERLINDUNGAN, fokus tentang sakit kritikal pula. INCOME PROTECTION yang sempurna memerlukan coverage untuk KEMATIAN, LUMPUH dan SAKIT KRITIKAL.

VIDEO 9 juga masih tentang modul PERLINDUNGAN, tapi kali ini berkenaan tentang medical card. Apakah perkara penting dalam melanggan medical card.

VIDEO 10 untuk memahami serba sedikit produk-produk takaful yang ada di pasaran serta cara untuk mengreview sendiri polisi takaful anda.

VIDEO 11 kita masuk topik modul 5: PELABURAN. Kenapa kita perlu buat PELABURAN dan kaitannya dengan inflasi. Matlamat utama kenapa kita perlu PELABURAN adalah untuk PERSARAAN.

VIDEO 12 masih berkisar tentang PELABURAN, kali ini dengan strategi menghadapi inflasi. Dengan memahami inflasi baru kita nampak berapakah potensi pelaburan minima yang kita patut sasarkan.

VIDEO 13 juga masih berkisar tentang PELABURAN, dan kali ini peluang-peluang pelaburan yang ada serta kos dan risikonya. Dari sini kita boleh pilih Apakah pelaburan yang sesuai.

VIDEO 14 masih dalam topik PELABURAN. Kali ini ialah memahami bentuk-bentuk keuntungan daripada setiap pelaburan berdasarkan startegi CASHFLOW atau NETTWORTH atau kedua-duanya.

VIDEO 15 masuk modul 6: PURIFICATION. Setiap hatta yang kita miliki ada milik orang lain. Kita perlu bersihkan melalui zakat.

VIDEO 16 masih dalam modul PURIFICATION. Kali ini tentang cukai pula. Perkara yang kita tidak boleh dalam hidup, selain mari.

VIDEO 17 adalah modul terakhir, DISTRIBUTION / INHERITANCE, pengagihan harta pusaka. Segala harta yang kita miliki, akhir sekali akan jadi milik waris.

Berapa Harga eLearning eSeminarBMW? (Hint: Bukan RM1,699)

Harga normal SeminarBMW biasanya adalah RM299 jika di buat di dewan seminar. Tetapi kos untuk merakam video, mengupah editor, mengupah grafik designer sahaja mencecah ribuan ringgit. Khas untuk pelancaran jualan Buku Bijak Merancang Wang, anda hanya perlu bayar RM50, untuk dapatkan kesemua 17 rakaman video. Kesemua video tersebut bernilai RM1,699.

 

DAPATKAN SEKARANG!

HARGA PROMOSI UNTUK

ORANG YANG BERTINDAK PANTAS

Tekan butang “SAYA NAK ORDER SEKARANG” untuk buat pembelian segera!

Harga Biasa, RM299. Harga Sekarang Hanya RM 50. (JIMAT Lebih 50%)

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

DISCLAIMER: Tulisan dan video dalam E-Learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW ini bukanlah khidmat nasihat kewangan. Pelanggan digalakkan dan dinasihatkan mendapatkan khidmat nasihat daripada perunding kewangan bertauliah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara khusus yang bersesuaian dengan kedudukan kewangan pembaca.

Pihak penulis dan penerbit sedaya upaya memastikan maklumat di dalam video dan ebook ini bertepatan ketika ia ditulis, dirakam dan diterbitkan. Penulis dan penerbit tidak boleh dianggap memberi perkhidmatan nasihat kewangan kepada pelanggan. Pelanggan digalakkan mendapat khidmat nasihat daripada pakar yang berkelayakan dan kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang timbul akibat penggunaan e-learning ini secara langsung atau tidak langsung.